Obavijesti Foto Video Pretražite Navigacija
prednosti i mane

Sezona kiselih krastavaca: Istražili smo isplati li se zimnicu kupiti ili je sam napraviti, evo što smo otkrili

Pravljenje zimnice (Foto: Dnevnik.hr)
Pravljenje zimnice (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Kiseljenje krastavaca (Foto: Dnevnik.hr) Kiseljenje krastavaca (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Pravljenje zimnice (Foto: Dnevnik.hr) Pravljenje zimnice (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Povrće s tržnice (Foto: Dnevnik.hr) Povrće s tržnice (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Domaća zimnica (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Domaća zimnica (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Domaća zimnica (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija 1/5 >>
Počela je sezona kiseljenja krastavaca. Kisele se takozvani kornišoni, kuhaju pekmezi i počinje pripremati zimnica. Saznali smo isplati li se više zimnicu kupiti ili napraviti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene